E-mail

Vragen aan de gemeente kunt u stellen door een e-mail te sturen. We hebben een eenvoudig contactformulier waarmee u ons uw bericht kunt sturen. U kunt een bijlage toevoegen.

Stuur een e-mail

Vraag aan het college

Het college kunt u een bericht sturen via een eigen contactformulier.

Stel een vraag aan het college

Let op dat u geen formeel bezwaar kunt maken via dit formulier. Bent u het niet eens met het handelen van de gemeente? Of bent u benadeeld door een besluit van de gemeente? Dan kunt u een klacht indienen of bezwaar maken. Hoe dat in zijn werk gaat leest u op de pagina melding, klacht of bezwaar.

Vraag aan de gemeenteraad

Wilt u de raadsleden een e-mail sturen? Kijk dan op de website van de gemeenteraad.

Juiste e-mailadres gemeente met ‘de’

Het gebeurt nog regelmatig dat e-mailberichten aan de gemeente niet bij ons aankomen. Deels komt dit doordat er geen juist mailadres is gebruikt. Graag attenderen we u hier dan ook extra op. Na het @-teken in het mailadres volgt altijd: defryskemarren. Of u nu rechtstreeks mailt met een medewerker of naar het algemene mailadres van de gemeente (info@defryskemarren.nl): gebruik altijd @defryskemarren (dus met het woordje de erin).

Mails die worden gestuurd naar …@fryskemarren (zonder de), kunnen onbedoeld bij iemand anders terecht komen. De gemeente krijgt hier geen seintje van, zodat wij niet weten dat u ons een mailbericht heeft gestuurd. U krijgt als afzender zelf ook geen bericht hierover, zodat u in de veronderstelling bent dat uw mail goed is aangekomen, terwijl dat niet zo is.

Check dus altijd voordat u ons een e-mailbericht stuurt, of u het juiste e-mailadres heeft ingetypt.