Belastingaanslag

Op uw belastingaanslag staat welke gemeentelijke belastingen u moet betalen.

Aanslagbiljet downloaden

U kunt uw aanslagbiljet downloaden via Mijn De Fryske Marren, uw persoonlijke pagina binnen onze website.

Ook via MijnOverheid

Het is ook mogelijk om uw aanslagbiljet te downloaden via het landelijke MijnOverheid.

MijnOverheid biedt u toegang tot uw post, uw Persoonlijke gegevens en uw Lopende zaken bij steeds meer overheidsdiensten, zoals de Belastingdienst, Kadaster, RDW, SVB, UWV en gemeenten. U kunt via MijnOverheid bijvoorbeeld een herinnering krijgen als uw rijbewijs bijna is verlopen, controleren hoe u bij de gemeente geregistreerd staat of de status van uw omgevingsvergunning volgen. Overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar. En u logt gemakkelijk in met uw DigiD.

Aanslagbiljet voor niet-woningen

Bent u in het bezit van een bedrijfspand of een ander pand dat geen woning is, dan kunt u het aanslagbiljet downloaden via onderstaande pagina.

Voor het inloggen gebruikt u het aanslagnummer en het aanslagbedrag. U voert het complete aanslagbedrag in, dit staat op uw aanslagbiljet. Het complete aanslagbedrag is inclusief de cijfers achter de komma. Het invoeren van de komma is niet nodig.

Let op: Als het bedrijfspand in eigendom/gebruik is bij een natuurlijk persoon dan moet u het aanslagbiljet opvragen via het aanslagbiljet woning. U heeft namelijk uw DigiD code nodig! 

Vragen?

Heeft u vragen over uw aanslag? U vindt veel informatie op de pagina belastingen en subsidies. U kunt ons ook bellen op onze belastingtelefoon 0513 23 95 14.