Voormalig pakhuis Krim 2 in Joure

Gemeente De Fryske Marren biedt het voormalige pakhuis ‘De Krim’ aan de Krim 2 in Joure te koop aan bij openbare inschrijving. Het perceel heeft een oppervlakte van circa 87 m2. Het karakteristieke pand is bestemd met de functie ‘wonen’.

Verkoop bij inschrijving

Op deze pagina vindt u meer informatie over de verkoopprocedure van het voormalige pakhuis. Heeft u interesse? Breng dan een bod uit via het biedingsformulier die u kunt vinden in het document ‘Procedure en voorwaarden’. Het inschrijfformulier moet uiterlijk op maandag 23 januari 2023 om 10.00 uur bij ons zijn ingeleverd. Voor het inleveren van het biedingsformulier kunt u een afspraak maken met Robin Dijkstra van grondzaken via telefoon 14 05 14 of ons contactformulier.

Wethouder Remboud van Iddekinge opent in een openbare zitting op maandag 30 januari 2023 de enveloppen in het gemeentehuis (Herema State 1) in Joure. Bij het inleveren van het biedingsformulier ontvangt u van ons een persoonlijke uitnodiging om bij de opening aanwezig te zijn.

Bezichtiging

Op donderdag 12 januari van 13.00 uur tot 17.00 uur kunt u het pand bezichtigen. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Robin Dijkstra (grondzaken) van gemeente De Fryske Marren via telefoonnummer 14 05 14 of via ons contactformulier. Robin is bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag.