Geldfit

Steeds meer mensen zoeken in deze tijd van inflatie en stijgende energieprijzen hulp bij geldzorgen. Ruim 1 op de 5 huishoudens in Nederland heeft moeite om de rekeningen te betalen.

Gemeente De Fryske Marren werkt daarom samen met Geldfit om mensen grip op hun geld te geven. Inwoners kunnen gebruikmaken van de website geldfit.nl of bellen met 0800-8115 voor een persoonlijk advies. Naast het telefoonnummer kunnen inwoners die minder digitaal vaardig zijn ook terecht bij Regelhulp, onderdeel van Sociaal Werk De Kear.

Geldfit is er om u grip op uw geld te geven. U krijgt een passend advies, of komt in contact met iemand die u verder helpt. Samen ontdekt u wat uw volgende stap is.

Website geldfit.nl

Op geldfit.nl vindt u gratis informatie over geld in uw situatie. u krijgt een persoonlijk advies via de Geldfit-test. Ook zijn er veel handige tips en tools, waarmee u direct aan de slag kan. Doe de potjes-check om te zien welke regelingen of toeslagen u kunt aanvragen. Zo laat u geen geld meer liggen.

Bel gratis met Geldfit

Heeft u vragen of zorgen over geld? U kan anoniem bellen naar 0800-8115. Iemand van Geldfit luistert naar uw verhaal en denkt met u mee. Als u het wilt, brengen ze u in contact met hulp bij u in de buurt.

Geldfit Zakelijk

Ondernemers met vragen of zorgen over geld kunnen terecht op Geldfit Zakelijk. Hier vindt u tips, tools en informatie om grip op uw geld te houden. Doe een check en ontdek direct welke stappen u kunt zetten voor meer financiële rust in uw bedrijf. Of bel 0800-8115 voor een persoonlijk advies. 

Kijk voor meer informatie op geldfit.nl. Vanuit daar kunt u verschillende tools, checks en informatie vinden. Ondernemers vinden meer informatie op Geldfit Zakelijk. Bent u minder digitaal vaardig? Dan kunt u bellen naar 0800-8115 of contact opnemen met Regelhulp van De Kear.