Vergaderingen gemeenteraad

Door een technische storing bij Company Webcast zijn we genoodzaakt de uitzending van de raadsvergadering van 1 april te staken. Over het vervolg wordt u zo spoedig mogelijk geïnformeerd.

De vergadering van de gemeenteraad is verdeeld in drie onderdelen: Petear, Debat en Beslút. Al deze vergaderingen zijn openbaar.

Vergadering live volgen?

De onderdelen Debat en Beslút van de raadsvergadering worden live uitgezonden via webcast. De bijbehorende stukken kunt u daar ook terugvinden.

- Live vergadering volgen -

Het onderdeel Petear wordt niet uitgezonden. Het Petear wordt namelijk niet altijd in de raadszaal van het gemeentehuis gehouden.

 • Agenda's en vergaderstukken inkijken

  Alle vergaderstukken en agenda's van de openbare vergaderingen van de gemeenteraad (Petear, Debat & Beslút) zijn te raadplegen via de site iBabs.eu. U kunt daar ook alle agenda's vanaf 2014 terugvinden en doorzoeken.

  Meer info
 • Vergaderingen terugkijken

  Alle vergaderingen vanaf 2014 zijn terug te kijken.

  Meer info
 • Vergaderdata en planning 2020

  Alle vergaderingen vinden plaats in het gemeentehuis in Joure, tenzij anders vermeld. U bent van harte welkom de vergaderingen bij te wonen.

  Meer info
 • Vergaderingen

  De vergadering van de raad is verdeeld in drie onderdelen: Petear, Debat en Beslút. Al deze vergaderingen zijn openbaar. U kunt de vergaderingen bijwonen in het gemeentehuis in Joure, Heremastate 1. De onderdelen Debat en Beslút van de raadsvergadering worden live uitgezonden via de webcast.

  Meer info
Top