U biedt als gecontracteerde aanbieder zorg aan een inwoner van De Fryske Marren. Wij vinden het belangrijk dat de samenwerking tussen de gemeente en de gecontracteerde zorgaanbieders zo goed mogelijk verloopt. Daarom houden wij u op de hoogte via de nieuwsbrief voor zorgaanbieders en organiseren wij regelmatig de fysieke overlegtafel.

Nieuwsbrieven

Een paar keer per jaar ontvangt u per mail de nieuwsbrief over de laatste ontwikkelingen rondom gecontracteerde zorg. Bent u gecontracteerde zorgaanbieder maar heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen? Stuur dan een mail naar contractmanagement@defryskemarren.nl.

Fysieke overlegtafel

Wij organiseren regelmatig een overleg met de werkgroep Fysieke overlegtafel, met als doel: het contract- en inkoopproces te blijven verbeteren. Genodigden kunnen het overleg bijwonen en onderwerpen aandragen voor op de agenda.

Werkgroep

De werkgroep bestaat uit verschillende organisaties. Deze organisaties behartigen de belangen en visies van aanbieders en inwoners.  Wij toetsen regelmatig hoe effectief de samenstelling van de werkgroep is, in overleg met de aanbieders en inwoners. De gemeente kan de samenstelling aanpassen als uit de toetsing blijkt dat dat nodig is.

Overleg gemist of heeft u andere vragen?

Heeft u een contract bij De Fryske Marren en kon u de fysieke overlegtafel niet bijwonen? En wilt u de notulen ontvangen? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via 14 05 14 of mail naar contractmanagement@defryskemarren.nl.

Zie ook