Jenno Terpstra

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd!  Wat een keuze… die keuze voor elkaar en voor de liefde…  En zo komen er nog een heleboel keuzemogelijkheden bij. Zelfs de Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) kun je kiezen. Zorg dat je er eentje kiest, die bij jullie past, die jullie verhaal kan vertellen.

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! 

Wat een keuze… die keuze voor elkaar en voor de liefde…  En zo komen er nog een heleboel keuzemogelijkheden bij. Zelfs de Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) kun je kiezen. Zorg dat je er eentje kiest, die bij jullie past, die jullie verhaal kan vertellen.

Willen jullie een verhaal vol liefde, humor en persoonlijk wensen, met hier en daar een knipoog, dan ben ik misschien wel de juiste keuze voor jullie als Babs… Traditioneel, ontspannen, stijlvol, romantisch of humoristisch … zeg het maar! Hoe dan ook, kies met je hart, het is jullie dag!  

Ook bij de voltrekking is er alle ruimte voor jullie wensen.  Geef aan wat jullie wel, maar natuurlijk ook wat jullie absoluut niet willen. Ik zit vol creatieve ideeën en denk graag met jullie mee. Geen enkele wens is mij te gek!

Ik ben Jenno Terpstra, geboren in 1969 en in 1993 getrouwd met Josefien. In 1997 werden wij trotse ouders van een tweeling, twee prachtige dochters. Naast mijn werk als coördinator van een klantcontactcentrum bij een overheidsorganisatie heb ik een passie voor (stem) acteren en presenteren. Ik speel verschillende personages bij theaterdiners, ben voice-over en presenteer spelshows voor (grote) groepen. Daarbij kruip ik ieder jaar van half november tot begin december in de rol van Sinterklaas. 

Mochten jullie voor mij kiezen, wat een eer! Ik kom graag kennis met jullie maken, zodat ik jullie  verhalen, anekdotes, hobby’s en ………. kan verwerken tot jullie bijzondere persoonlijke toespraak. Dit kan ik het Nederlands, mar ek yn it Frysk, Frysk is myn memmetaal.

“Samen maken we jullie dag tot een onvergetelijke, feestelijke, mooie en liefdevolle herinnering!”

Dit wordt de mooiste dag van jullie leven!


Jenno gaat nog tot 1 oktober 2022 ceremonies voor ons doen. Na deze datum is het niet meer mogelijk voor Jenno te kiezen als trouwambtenaar.