Evenementenvergunning aanvragen

meer dan vier punten Scoort u vier punten of meer in onze vergunningscheck? Dan moet u een evenementenvergunning aanvragen.

Uw evenement op de evenementenkalender

Voordat u een evenementenvergunning aanvraagt moet uw evenement op onze evenementenkalender staan.

Evenementenvergunning aanvragen

Staat uw evenement op onze evenementenkalender van 2020? Dan kunt u een evenementenvergunning aanvragen. U kunt in uw aanvraag verwijzen naar een draaiboek. Gebruikt u ons voorbeelddraaiboek voor uw evenement?  Dan hoeft u geen losse bijlages meer bij de aanvraag toe te voegen.

Evenementenvergunning aanvragen
 

U vraagt uw vergunning bij voorkeur 13 weken, maar minimaal 8 weken, voor het evenement aan. Uw aanvraag wordt beoordeeld. Als de openbare orde en veiligheid voldoende gewaarborgd is, dan kan er een vergunning worden verleend. In deze vergunning zijn voorschriften opgenomen, waaraan u zich moet houden zodat het evenement ook feitelijk kan/mag doorgaan.

Geen vergunning?

Organiseert u een evenement van 4 punten of meer maar regelt u geen vergunning? Dan is het organiseren van uw evenement voor uw eigen risico. Dit is ook een overtreding van artikel 2:25 van de Algemene Plaatselijke Verordening. We kunnen hier handhavend tegen optreden.

Heeft u vragen?

Komt u er niet helemaal uit? Dan staan wij voor u klaar! Bel 14 05 14 en vraag naar Sietie Bruinsma.

Misschien zocht u:

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Zie ook: