Meldpunt

afbeelding lantaarnpaalHet meldpunt is bedoeld voor meldingen openbare ruimte. Een scheve stoeptegel, een kapotte lantaarnpaal of zwerfvuil bijvoorbeeld. Een melding doen kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Een melding doet u in het formulier onderaan deze pagina.

Let op dat u geen formeel bezwaar kunt maken via dit formulier. Bent u het niet eens met het handelen van de gemeente? Of bent u benadeeld door een besluit van de gemeente? Dan kunt u een klacht indienen of bezwaar maken. Hoe dat in zijn werk gaat leest u op de pagina melding, klacht of bezwaar.

Spoed?

Is er sprake van een gevaarlijke situatie of storing aan het hoofdriool, geef de melding dan direct telefonisch aan ons door. Dit kan via 14 05 14 (zonder kengetal). Als we op dat moment gesloten zijn, kijk dan bij onze noodnummers. Is uw riool verstopt? Lees hierover op de pagina riool.

Vul zo volledig mogelijk in

Soms is het voor onze collega's makkelijk wanneer ze u kunnen bereiken met aanvullende vraag of een terugkoppeling. Vul daarom bij voorkeur uw telefoonnummer ook in.

Velden met een sterretje (*) zijn verplichte velden.

Melder
Locatie van de melding (indien relevant)

Na het invoeren van de locatiegegevens kunt u de markering verschuiven om een meer precieze benadering van de locatie te geven.