Gerrie Bergsma-Wagenaar

Gerrie Bergsma-Wagenaar

Graag zou ik mij willen voorstellen aan U/Jullie die het voornemen hebben om te gaan trouwen in onze prachtige gemeente! Ik ben getrouwd en samen hebben we altijd in ons eigen bedrijf (Agrarische bemiddeling) de werkzaamheden verricht.

 We hebben een dochter en een zoon, ze zijn alle twee getrouwd en hebben ons de pake en beppe gemaakt van drie kleinkinderen. Ons grootste geluk!! Vroeger was ik kapster, 15 jaar heb ik dit prachtige creatieve vak beoefend. Het verraad ook wel dat ik graag met mensen om ga. Mijn hobby’s zijn: allereerst de kleinkinderen, natuurlijk het “trouwen", cryptogrammen oplossen, zonvakanties en naar Kaapstad! Vanaf juni 2001 ben ik als BABS werkzaam en ik vind het fantastisch om te doen! Om als getuige bij Uw / jullie mooiste dag te mogen zijn is een voorrecht! Mijn levensovertuiging is dan ook dat ik het GELUK van mensen voorop stel in het leven. Of het nu man en vrouw zijn of twee mannen of twee vrouwen! Het is een uitdaging om een speech te maken, waaraan jullie met heel veel goede gevoelens terugdenken. En ik wil graag een aandeel zijn in die gevoelens.

Een paar weken voor jullie trouwdag nodig ik jullie uit voor een gesprek onder 6 ogen, als jullie in de buurt wonen kom ik heel graag bij jullie thuis, zo niet dan nodig ik jullie bij mij thuis uit! We kunnen (bij mooi weer) in onze tuin in het prieel ons gesprek houden! Mijn prioriteit is: de wensen van het bruidspaar! Ik voldoe daar graag aan! Ook steek ik altijd ter verhoging van de sfeer de bruidskaars aan en trek dan met een goed gevoel mijn toga aan! Vanaf januari 2014 is de nieuwe gemeente De Fryske Marren een feit en ben ik in deze hele gemeente inzetbaar. Indien gewenst spreek ik jullie toe in het Nederland en Fries.