Appelwyk en omgeving, Joure

We gaan in het centrum van Joure aan de slag met de bestrating van de Appelwyk, Kolkstraat, It Syl en het DE-plein. De bestrating was op diverse plekken toe aan groot onderhoud en wordt waar mogelijk opgewaardeerd. De nieuwe bestrating sluit aan bij de bestrating zoals die nu rondom de Tolhuisbrug ligt.

Foto van het huidige DE plein

Een foto van de huidige inrichting van het Douwe Egberts plein.

Planning

De werkzaamheden worden voor de zomervakantie uitgevoerd. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met de feestdagen. Er is gekozen voor deze periode omdat in het najaar op andere plekken in Joure wegwerkzaamheden in de planning staan.

Deel Planning
Kolkstraat 11 mei - 12 juni
DE-plein 12 juni - 23 juni
Appelwyk 26 juni - 14 juli
It Syl 12 juni - 30 juni

Ondernemers en bewoners aan de straten worden door de aannemer geïnformeerd wanneer de werkzaamheden starten.

Wegafsluitingen

We ontkomen er niet aan om tijdens de werkzaamheden af en toe wegen af te sluiten en omleidingen in te stellen. De omleidingen worden met borden aangegeven en op onze website gepuliceerd op de pagina Werk aan de weg.

Een voorbeeld van de bestratingHoe gaat het er uit zien?

U kunt de tekeningen van de verschillende gebieden onderaan deze pagina downloaden. Op de foto ziet u een voorbeeld van het patroon.

Meer informatie

De aannemer informeert bewoners en ondernemers over de werkzaamheden voordat zij beginnen. Heeft u nog vragen over het project? Dan kunt u contact opnemen met Pieter de Haas of Sjors Veenstra van gemeente De Fryske Marren.

Zie ook: