Een nieuw dorpshart van Lemmer

Illustratie BK plein

Op de plek van het gemeentekantoor van Lemsterland in Lemmer komen appartementen en bedrijven. Gemeente De Fryske Marren heeft de grond daarvoor verkocht aan de combinatie Oostenrijk & De Jong en Arcus Zuid. Zij verwachten eind dit jaar de verkoop te openen en begin 2020 te starten met de bouw.

Historische uitstraling

De nieuwe panden moesten een historische uitstraling krijgen, in lijn met de omliggende bebouwing. Dat was één van de belangrijkste eisen voor verkoop van de grond. De winnende inschrijvers, Oostenrijk & De Jong Invest en Arcus Zuid Projectontwikkeling, hebben daarvoor het beste plan ingediend. Zij ontwikkelden in samenwerking met Lemsters broers Tom en Wietse de Jong het plan. In het plan komen zes appartementen en is 640 m2 ruimte voor commerciële invulling, zoals horeca, winkels of kantoren.

Belangstellenden

Het plan wordt ontwikkeld door Arcus Zuid Projectontwikkeling B.V., info@arcuszuid.nl of 046 - 411 32 90. Voor verdere informatie kunt u zich wenden tot Dijkman Makelaardijk in Lemmer telefoonnummer 0514 - 569 540.