Informatie over gemeentelijke evenementen

De Fryske Marren is een bruisende gemeente met jaarlijks een grote hoeveelheid aan verschillende evenementen. Helaas konden de evenementen tot 1 juli niet doorgaan, vanwege de situatie rondom het coronavirus. Ook met de versoepeling op 1 juli kunnen niet alle evenementen doorgaan in de oorspronkelijke vorm. Erg jammer natuurlijk, maar begrijpelijk. We willen immers niet dat alle festiviteiten het virus nog meer kans op verspreiding geven.

Op deze pagina leest u meer over afgelaste gemeentelijke evenementen.

Jouster Merke

De jaarmarkt van de Jouster Merke en de Agrarische Schouw gaan dit jaar vanwege de coronasituatie niet door. Het aantal bezoekers is te groot om de 1,5 meter te kunnen waarborgen. Ook met de versoepeling van de maatregelen per 1 juli is het niet haalbaar om de jaarmarkt en de Agrarische Schouw te organiseren. In ons nieuwsbericht vindt u meer informatie.

Evenementen en activiteiten rondom 75 jaar vrijheid

Wilt u op de hoogte blijven van de aangepaste en geannuleerde activiteiten rondom 75 jaar vrijheid, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief U kunt zich hiervoor opgeven via 75jaarvrij@defryskemarren.nl.

Misschien zocht u: