Mogelijkheid om belasting later te betalen

In de afgelopen maanden heeft u een belastingaanslag van ons ontvangen. Door de maatregelen rondom het coronavirus wilt u misschien de mogelijkheid hebben om deze later te betalen. Die mogelijkheid willen wij u bieden. In dit bericht kunt u lezen op welke manier dat kan. Deze regeling geldt voor zowel inwoners als ondernemers.

U betaalt de aanslag zelf in twee termijnen

Heeft u er voor gekozen om uw gemeentelijke aanslag zelf in twee termijnen te betalen, eind februari en eind april 2020? Dan bieden wij u de mogelijkheid om de tweede termijn uiterlijk in juli 2020 te betalen. Als uw 1e betaling op de aanslag plaatsvindt in maart 2020, dan kunt u de 2e termijn in september 2020 betalen. Als het bovenstaande niet mogelijk is, neem dan contact op met onze kassier. Wij bieden u dan een betalingsregeling aan.

U maakt gebruik van een automatische incasso

Heeft u er voor gekozen om uw aanslag gemeentelijke belastingen 2020 in acht termijnen automatisch te laten incasseren? Deze termijnen zullen door ons op de reguliere data worden geïncasseerd. Wij bieden u de gelegenheid om deze betaling eventueel te storneren (terug te laten storten). U kunt uw bank hiervoor eenvoudig opdracht geven. U ontvangt van ons geen tussentijdse herinnering. Na de laatste incassotermijn kunt u het resterende bedrag alsnog in gelijke termijnen betalen. Doe dit uiterlijk eind december 2020, zodat de volledige aanslag wel uiterlijk eind december 2020 is betaald. Als dit niet mogelijk is, neem dan contact op met onze kassier. Wij bieden u dan een betalingsregeling aan.

Heeft u vragen over dit bericht?

U kunt uw vragen stellen aan de kassier. Gebruik daarvoor het e-mailadres: kassier@defryskemarren.nl. Of telefonisch (tijdens openingstijden) via 14 05 14.