Servicepunten Balk en Lemmer vanaf 15 juni weer open (05-06-2020)

Dit item is verlopen op 21-06-2020.
Afbeelding servicepunt lemmer

Vanaf maandag 15 juni zijn de servicepunten in Balk en Lemmer weer open volgens de reguliere openingstijden. In verband met de coronacrisis kon u tijdelijk alleen op het gemeentehuis in Joure terecht. Binnen de huidige maatregelen van de rijksoverheid, is het nu weer verantwoord om de beide servicepunten te openen. We zorgen voor de nodige veiligheidsmaatregelen op beide locaties, zodat we u op verantwoorde manier van dienst kunnen zijn. Het openen van de servicepunten zorgt ook voor verlichting van de druk die er nu is op het gemeentehuis in Joure en op de wachttijd.

Samen zorgen voor de veiligheidsmaatregelen

De locaties in Balk en Lemmer zijn kleiner, maar ook hier zorgen we voor de nodige veiligheidsmaatregelen. Denk aan hygiënische spray voor de handen, looplijnen en wachtlijnen op de vloer, schermen bij de balie en een maximum aantal personen dat tegelijkertijd binnen mag zijn. 
Graag vragen we uw medewerking bij deze maatregelen, zodat het zowel voor u als voor onze medewerkers veilig is. We zijn blij dat we u op deze manier ook op de servicepunten weer van dienst kunnen zijn.