Vacature gemeentesecretaris: maak met ons het verhaal waar! (14-02-2018)

Dit item is verlopen op 24-02-2018.
foto Langweerder Wielen

Gemeente De Fryske Marren is nog jong. Maar ons gebied en de samenleving hebben een identiteit die ver terug gaat. Het is een verhaal om trots op te zijn. Samen met onze inwoners en medewerkers hebben we het verhaal onder woorden gebracht. We zijn een kleurrijke, actieve en ‘noflike’ gemeente. Dat willen we ook uitdragen. Niet alleen door het te vertellen, maar vooral door het te dóen.

Als gemeentesecretaris krijg je volop de ruimte om het verhaal - samen met medewerkers en inwoners - waar te maken. Want we willen graag vooruit. Denken in mogelijkheden. In een plezierige sfeer van collegialiteit en betrokkenheid bij organisatie en omgeving. Met de drive om onze organisatie nog beter te maken. Want we gaan voor het beste resultaat.

Daarbij is ondernemerschap, duidelijkheid en lef nodig. Maar ook visie en flexibiliteit. We zoeken interactie en dialoog. We nemen initiatief of denken mee over ideeën uit de omgeving. Met oog voor ieders belang. Zo komen we samen verder. En maken we de gemeente nóg kleurrijker, actiever en nofliker dan ze nu al is!

Werk jij met ons aan dit verhaal? Lees de volledige vacature op publicspirit.nl.