Werk aan de weg

Bekijk alle wegafsluitingen in Fryslân van gemeenten, provincie en andere instanties op www.friesland.wegwerkmeldingen.nl.

 • Lemmer: Kadijk asfalteringswerkzaamheden

  (23-05-2017)

  Van 31 mei tot 28 juni vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Kadijk in Lemmer.

 • Oosterzee: stremming en omleiding Buren

  (18-05-2017)

  Op 29 en 30 mei wordt de Buren in Oosterzee tijdelijk afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het rioolgemaal ter hoogte van Buren 31 wordt vervangen. Een omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

 • Balk: herstraten Lytse Side

  (11-05-2017)

  Als onderdeel van de herinirchting Centrum Balk wordt de Lytse Side herstraat. Dit is nodig omdat de damwand langs de Luts wordt vervangen. Atsma B.V. is gestart met de vervanging van de damwand langs de Luts. Joost Visser Infra B.V. start in de week van 15 mei met het herstraten van de Lytse Side. De werkzaamheden duren tot uiterlijk 9 juni 2017.

 • Lemmer: Uitheijing asfalteringswerkzaamheden

  (11-04-2017)

  Van 1 mei tot 3 juni vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Uitheijing in Lemmer.

 • Lemmer: Schokker asfalteringswerkzaamheden

  (06-04-2017)

  Van 10 april tot 2 juli 2017 vinden er werkzaamheden plaats aan de Schokker (tussen Aak en Jol) in Lemmer. Het asfalt wordt opgebroken en vervangen door bestrating. Door deze werkzaamheden is de straat afgesloten voor het doorgaande verkeer.

 • Joure: start met bouw fly-overs Knooppunt

  (17-01-2017)

  Medio januari wordt gestart met de eerste werkzaamheden rond de bouw van de fly-overs voor het nieuwe knooppunt Joure. In de middenberm is ruimte nodig om de steunpunten voor de fly-overs te kunnen bouwen. Daarom wordt vanaf 16 januari de bestaande afzetting op de A6 omgebouwd. De aangepaste maximumsnelheid van 70 km/u blijft van kracht. De nieuwe wegafzetting blijft naar verwachting 20 weken staan.

 • Joure: werkzaamheden Knooppunt

  (09-06-2016)
  Impressie nieuw situatie knooppunt Joure

  Rijkswaterstaat, de provincie Fryslân en gemeente De Fryske Marren werken samen aan de verbetering van de bereikbaarheid van Fryslân via Joure. De bestaande rotonde maakt plaats voor een ongelijkvloerse verbinding tussen de A6 en A7. Dat is goed voor de doorstroming en voor de verkeersveiligheid. Ook de omgeving van het knooppunt wordt aangepakt.