Werk aan weg en water

Bekijk alle wegafsluitingen in Fryslân van gemeenten, provincie en andere instanties.

 • Haskerhorne: asfalteringswerkzaamheden Lange Ekers

  (12-03-2019)

  Vanaf 18 maart tot 21 maart  vinden er werkzaamheden plaats aan de Lange Ekers in Haskerhorne. Het betreft asfalteringwerkzaamheden, Frezen asfalt en aanbrengen Freesasfalt in berm. Hulpdiensten, bestemmingsverkeer, fietsers en voetgangers hebben met enige vertraging wel doorgang.

 • Nieuwe brug over de Tjonger krijgt vorm

  (12-03-2019)
  Impressie van de nieuwe brug over de Tjonger

  In Langelille lopen de werkzaamheden aan de brug over de Tjonger op rolletjes. De oude brug is gesloopt en de vorm van de nieuwe brug wordt al zichtbaar. Donderdag 7 maart plaatste aannemer Oosterhof Holman de eerste prefab elementen van de nieuwe brug, waarmee de gemeenten Weststellingwerf en De Fryske Marren weer werden verbonden.

 • Sondel: asfalteringswerkzaamheden Sondelerdyk

  (07-03-2019)
  Overzichtskaart asfalteringswerkzaamheden Sondelerdyk in Sondel

  In de periode 13 maart tot 18 april vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Sondelerdyk in Sondel. De weg is tijdens deze werkzaamheden, in beide richtingen, afgesloten voor het verkeer. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid.

 • Joure: stremming Tolhûswei - Appelwyk

  (07-03-2019)
  Overzichtskaart met stremming Tolhuisbrug

  Op vrijdag 22 maart van 12.00 - 17.00 uur is de Tolhûswei - Appelwyk, ter hoogte van de Tolhuisbrug, afgesloten voor het verkeer. Dit in verband met het overzetten van het Jouster skûtsje vanuit de Kolk.

 • Langelille: nieuwe brug over de Tjonger

  (30-01-2019)
  Impressie van de nieuwe brug over de Tjonger

  De brug over de Tjonger, bij de Driesprong in Langelille, wordt vernieuwd. Op deze pagina vertellen wij wat we gaan doen en wat u ervan merkt. De brug ligt op de grens van gemeente De Fryske Marren en de gemeente Weststellingwerf. Daarom werken beide gemeenten samen aan dit project.

 • Joure: bouwwerkzaamheden Houtmolenstraat

  (09-01-2019)

  Van 21 januari is de Houtmolenstraat (vanaf kruising De Merk/Midstraat tot aan parkeerterrein Lidl) in Joure afgesloten voor het verkeer. Dit in verband met bouwwerkzaamheden (sloop en nieuwbouw) aan het pand De Merk 5. De werkzaamheden duren 10 maanden.