Werk aan weg en water

Bekijk alle wegafsluitingen in Fryslân van gemeenten, provincie en andere instanties op www.friesland.wegwerkmeldingen.nl.

 • Oudehaske: vervangen bushokje

  (17-01-2019)

  Op maandag 21 januari vinden de eerste sloopwerkzaamheden plaats waarbij het oude wachthokje in Oudehaske wordt weggehaald. Vervolgens wordt er een nieuw wachthokje voor teruggeplaatst. De werkzaamheden duren ongeveer een week. In verband met de veiligheid wordt er rondom het wachthokje lint gespannen. Naast het lint kan worden gewacht op de bus. Aannemer Van den Berg voert het werk voor ons uit. Het kan zijn dat er enige hinder is tijdens de werkzaamheden. Wij proberen dit zoveel mogelijk te beperken.

 • Joure: asfalteringswerkzaamheden Hollandiastraat

  (10-01-2019)

  Vanaf 10 januari vinden er werkzaamheden plaats aan de Hollandiastraat in Joure. De weg (vanaf Hollandiatunnel tot aan de aansluiting rotonde Scheen) is afgesloten voor het verkeer. Een omleiding wordt met borden aangegeven. De werkzaamheden duren tot 2 februari.

 • Joure: bouwwerkzaamheden Houtmolenstraat

  (09-01-2019)

  Van 21 januari is de Houtmolenstraat (vanaf kruising De Merk/Midstraat tot aan parkeerterrein Lidl) in Joure afgesloten voor het verkeer. Dit in verband met bouwwerkzaamheden (sloop en nieuwbouw) aan het pand De Merk 5. De werkzaamheden duren 10 maanden.

 • Lemmer: herstraten Melkweg

  (29-06-2018)

  De bestrating van de Melkweg in Lemmer is aan vervanging toe. In opdracht van gemeente De Fryske Marren is Nota Infra B.V. op maandag 2 juli gestart met de eerste fase van deze werkzaamheden.