Werk aan weg en water

Bekijk alle wegafsluitingen in Fryslân van gemeenten, provincie en andere instanties.

 • Scharsterbrug: asfalteringswerkzaamheden Haulstersingel

  (25-03-2019)
  Overzichtskaart asfalteringswerkzaamheden Haulstersingel Scharsterbrug

  Van dinsdagavond 26 maart (20.00 uur) tot woensdagochtend 27 maart (06.00 uur) vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Haulstersingel in Scharsterbrug. De weg is tijdens deze werkzaamheden, in beide richtingen, afgesloten voor het verkeer. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid.

 • Joure: asfalteringswerkzaamheden Sewei

  (25-03-2019)
  Overzichtskaart asfalteringswerkzaamheden Sewei Joure

  Van woensdagnacht 27 maart (00.00 uur) donderdagochtend 28 maart (06.00 uur) vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Sewei in Joure. De weg is tijdens deze werkzaamheden, in beide richtingen, afgesloten voor het verkeer. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid. Het busstation is bereikbaar.

 • Nieuwe brug over de Tjonger krijgt vorm

  (12-03-2019)
  Impressie van de nieuwe brug over de Tjonger

  In Langelille lopen de werkzaamheden aan de brug over de Tjonger op rolletjes. De oude brug is gesloopt en de vorm van de nieuwe brug wordt al zichtbaar. Donderdag 7 maart plaatste aannemer Oosterhof Holman de eerste prefab elementen van de nieuwe brug, waarmee de gemeenten Weststellingwerf en De Fryske Marren weer werden verbonden.

 • Sondel: asfalteringswerkzaamheden Sondelerdyk

  (07-03-2019)
  Overzichtskaart asfalteringswerkzaamheden Sondelerdyk in Sondel

  In de periode 13 maart tot 18 april vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Sondelerdyk in Sondel. De weg is tijdens deze werkzaamheden, in beide richtingen, afgesloten voor het verkeer. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid.

 • Langelille: nieuwe brug over de Tjonger

  (30-01-2019)
  Impressie van de nieuwe brug over de Tjonger

  De brug over de Tjonger, bij de Driesprong in Langelille, wordt vernieuwd. Op deze pagina vertellen wij wat we gaan doen en wat u ervan merkt. De brug ligt op de grens van gemeente De Fryske Marren en de gemeente Weststellingwerf. Daarom werken beide gemeenten samen aan dit project.

 • Joure: bouwwerkzaamheden Houtmolenstraat

  (09-01-2019)

  Van 21 januari is de Houtmolenstraat (vanaf kruising De Merk/Midstraat tot aan parkeerterrein Lidl) in Joure afgesloten voor het verkeer. Dit in verband met bouwwerkzaamheden (sloop en nieuwbouw) aan het pand De Merk 5. De werkzaamheden duren 10 maanden.