Aangenaam wonen

Kleinschalig en compleet. Dat is het dorp Balk met ongeveer 4.000 inwoners. Balk staat bekend als een aantrekkelijk watersportdorp met een compleet aanbod aan voorzieningen.

Bekijk de kavels in...

Bakhuizen is een bloeiend dorp met ongeveer 1100 inwoners. Het dorp biedt uitstekende mogelijkheden voor wonen en werken.

Rottum is een dorp met ongeveer 700 inwoners en ligt op enkele fietsminuten van Heerenveen. Niet ver van het dorp ligt het Nannewiid.

Joure is de hoofdplaats van gemeente De Fryske Marren. Met haar 13.000 inwoners heeft het een gemoedelijke schaal en tal van voorzieningen binnen handbereik en ligt het langs de A6 en A7.

Bekijk de kavels in...

Oudega is een klein en rustig dorpje en telt ongeveer 300 inwoners. Twee kilometer verderop ligt het meer “De Fluezen” waar u heerlijk kunt vertoeven.

Het knusse dorpje Terkaple telt ongeveer 220 inwoners. Terkaple heeft een aantal eigen voorzieningen zoals een passantenhaven, een camping en een basisschool.

Lemmer, van oudsher een vissersdorp, maar nu één van de gezelligste watersportcentra van Friesland. Met een bruisend centrum en prachtig zandstrand. Lemmer heeft ruim 10.000 inwoners.

Bekijk de kavels in...

Het dorp Oudehaske ligt aan het recreatiegebied Het Nannewiid, vlakbij Heerenveen en dichtbij de snelweg A7. Een prima uitgangspunt voor rust en vertier.

Aan de noordoost zijde van Joure ligt het kleine maar gemoedelijke dorp Vegelinsoord. Het dorp is gemakkelijk te bereiken via de A7.

Top