Tramdijk Oost

Een foto van een straat in Tramdijk-Oost

Aan de noordoostzijde van Lemmer krijgt een nieuwe woonwijk gestalte met de naam Tramdijk Oost. De wijk krijgt het karakter van een tuindorp met veel ruimte voor groen. Ook staan duurzaamheid, veilig wonen, leefbaarheid en variatie hoog in het vaandel. In het plan wordt geen gasleiding aangebracht. Uw woning kan bijvoorbeeld worden verwarmd door middel van grondwater, wat vervolgens via een warmtepomp wordt omgezet in warmte voor de woning of door middel van een luchtwarmtepomp.

De woningen

In drie fases wordt het plan Tramdijk Oost gebouwd. Van 2010 tot en met 2018 zijn er in fase 1 ongeveer 145 woningen gebouwd. In de fase 2 is plaats voor ongeveer 60 woningen. De overige  woningen worden tussen 2020 en 2024 gerealiseerd. Ongeveer een derde van het aantal woningen wordt een sociale huur- of koopwoning. Verder vindt u in deze wijk:  twee-onder-een kap- woningen, vrijstaande huizen, woon-werkgebouwen en levensloopbestendige woningen.

Na de verloting van de kavels in fase 2a in Tramdijk Oost zijn er nog een paar kavels waarop geen reservering (meer) is. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Want ‘Wie het eerst komt…’

Samen met iemand anders een nieuw huis bouwen?

We hebben in Tramdijk nog plek voor een duo dat samen een twee-onder-één-kap woning wil bouwen. De kavels HV11 en HV12 zijn beide 289 m2 en hebben een tuin op het zuidoosten. Volop ochtend- en middagzon dus. De kavels kosten elk € 69.938,- inclusief BTW.

Let op dat u alleen een reservering kan maken met een medebouwer voor de andere kavel. De medebouwer moet een persoon zijn en kan dus geen bouwbedrijf zijn. Na het invullen van het formulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met u beide op om de reservering te bevestigen. Het tijdstip van verzending van dit formulier geldt als tijdstip waarop we de volgorde van alle geïnteresseerden bepalen.

Wij hebben interesse in kavel HV11 en HV12

Vragen

Heeft u nog vragen over deze kaveluitgifte of wilt u zich inschrijven? Dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers van grondzaken via telefoonnummer 14 05 14. U kunt ook een e-mail sturen door onderstaand contactformulier in te vullen.

Contactformulier

Top