Ny Sân Rotten

Aan de zuidwestrand van het dorp geeft de gemeente een aantal kavels uit. In het uitbreidingsplan Ny Sân Rotten hebben we nog één kavel beschikbaar.

Zelf de afmeting van uw kavel bepalen?

Bij een deel van de kavels staat de afmeting niet vast. U kiest dan zelf de afmeting van uw kavel voor een vrijstaande woning of voor een halfvrijstaande woning. Zo bouwt u een huis volgens uw woonwensen en uw budget. Dit flexibelere gedeelte hebben we uitgebreid (zie het gearceerde gedeelte). U heeft dus nu nog meer mogelijkheden om uw droomkavel te realiseren.

Prijzen

De prijzen liggen tussen € 115,00 en € 140,00 per m2, excl. 21% BTW.

Kavel-
nummer

Type woning

Oppervl.

Prijs
incl. BTW

Binnendyk 14

vm boerderij

2.138

€ 233.660,28

Gaswinning

Onder Rottum ligt een gasveld waarvan momenteel onderzocht wordt of daar gas te winnen is. Meer informatie over gaswinning onder Rottum en het standpunt van de gemeente over gaswinning in het algemeen kunt u terugvinden op de projectpagina Gaswinning.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over deze kaveluitgifte of wilt u zich inschrijven? Dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers van grondzaken via telefoonnummer 14 05 14. U kunt ook een e-mail sturen door onderstaand contactformulier in te vullen.

Contactformulier

Zie ook:

Top