Nomineer iemand die volgens u 'Goud waard is'

Dit nieuwsbericht is verlopen.
7 november 2023

Gemeente De Fryske Marren bestaat bijna 10 jaar. Een bijzonder moment waar we graag sámen met u bij stil willen staan. Daarom zet de gemeente binnenkort mensen die zich hebben ingezet voor onze gemeente in het zonnetje.

Wie kan genomineerd worden?

Iedereen die inwoner is van gemeente De Fryske Marren kan genomineerd worden. Een buurvrouw die regelmatig boodschappen doet voor haar oude tante. De oom die in zijn vrije tijd altijd bij de sportclub te vinden is als vrijwilliger. Of de tiener die vaak haar buurvrouw helpt in de tuin. Laat ons weten waarom iemand volgens u ‘Goud waard is!’

Hoe werkt het?

Het is vanaf nu mogelijk om een kandidaat te nomineren. U kunt tot uiterlijk 30 november 2023 uw nominatie doorgeven. Als uw nominatie wordt uitgekozen dan ontvangt u binnenkort een bericht van ons.

Bekendmaking winnaars op 9 januari 2024

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst voor alle inwoners van De Fryske Marren. De bijeenkomst is op dinsdag 9 januari van 19.30 tot 21.30 uur bij de Mallemok in Sloten.
Wilt u hier graag bij zijn? Geef u dan op via de aanmeldknop o.v.v. ‘aanmelden nieuwjaarsbijeenkomst’. Wilt u hierbij ook aangeven met hoeveel personen u komt.
U bent van harte welkom

Het laatste nieuws