Contact voor ondernemers

Economische zaken staat klaar voor (startende) ondernemers. Onze werkwijze is helder, open en transparant. We werken voor bedrijven die in De Fryske Marren zijn gevestigd, bedrijven die zich in De Fryske Marren willen vestigen en startende ondernemers in gemeente De Fryske Marren. 

Korte lijnen

We leggen de Rode Loper voor u uit: uw vraag is leidend voor economische zaken. Daarbij zijn snelheid, deskundigheid en accuraatheid kernbegrippen voor ons, waarbij geldt: ‘afspraak is afspraak’! U kunt contact opnemen via bedrijven@defryskemarren.nl of via het mobiele telefoonnummer van één van ons.

De bedrijvencontactfunctionarissen

  • Peter Kort – 06 21 17 51 81
    Dick Schuurman – 06 46 23 40 42
  • Lourens Bergsma – 06 12 06 07 99

Voor verdere wegwijs in regels, vergunningen en subsidies kunt u ook terecht bij het ondernemersplein.

Wat wij doen voor u

Wij ontvangen graag ondernemers met ideeën. Ook kunt u met allerhande vragen op het gebied van ondernemen bij ons terecht. Hobbels proberen we op te lossen, zodat u als ondernemer kunt ondernemen. ‘Ja, tenzij’, dat is ons motto. Zo vertellen we welke mogelijkheden de regels bieden. Daarbij doen we geen toezeggingen die we als gemeente niet waar kunnen maken. We informeren en adviseren (startende) ondernemers. Ook wijzen we u als ondernemer de weg binnen de gemeentelijke organisatie. Bel of kom langs: de koffie staat altijd klaar!

Hiermee houden wij ons onder andere bezig: beleidsvorming door kennis van het bedrijfsleven; begeleiding van bedrijven die zich in De Fryske Marren willen vestigen; adviseren startende ondernemers; we delen ons netwerk; ondersteuning van ondernemers die hun weg zoeken binnen de gemeentelijke organisatie; bemiddeling bij het oplossen van vraagstukken tussen gemeente en bedrijfsleven; uitgifte bouwterrein op de diverse bedrijvenparken binnen De Fryske Marren.

Meer weten?

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief ondernemers.