Inloopavond Hof van Holland in Lemmer

Dit nieuwsbericht is verlopen.
24 mei 2022

Namens de projectgroep Wind Groep BV uit Drachten (De Kompanjon BV, eigenaar van het gebied), stedenbouwkundig bureau BügelHajema en gemeente De Fryske Marren, nodigen wij u van harte uit voor de inloopavond ‘Hof van Holland’ in Lemmer.

Wanneer: dinsdag 31 mei 2022
Tijdstip: 19.30 uur – 21.00 uur
Wie: direct omwonenden/belanghebbenden van het gebied ten noorden van de Wielewei, langs Tramdyk West (Hof van Holland) in Lemmer.
Waar: buurthuis ‘Het Sterrehuis’, Betelgeuze 1A in Lemmer.

Doel van de avond

Vanuit de projectgroep zijn er twee denkrichtingen uitgewerkt voor de invulling van het gebied als locatie voor woningbouw met veel ruimte voor groen en water. Graag presenteren we de denkrichtingen tijdens de inloopavond en zijn we benieuwd naar uw reactie.

Vervolg

Na alle ontvangen reacties, wordt er een bestemmingsplan voor het gebied gemaakt, waarover het gemeentebestuur een besluit zal nemen. Tijdens die procedure krijgt een ieder ruim de gelegenheid om formeel zienswijzen in te dienen over de plannen.

Meer informatie en vragen

Kijk voor de twee denkrichtingen en de achtergrondinformatie op de website www.hofvanhollandlemmer.nl. Via die website kunt u ook uw reactie geven over de beide denkrichtingen. Voor vragen kunt u contact opnemen met de projectleider Alfred Hamstra van team ruimtelijke ontwikkeling, via telefoonnummer 14 05 14 of ons contactformulier.

Graag tot ziens op 31 mei!

Het laatste nieuws