Bedrijventerreinen

Binnen De Fryske Marren is er volop ruimte om te ondernemen. Onze goed bereikbare bedrijventerreinen bieden voor elk type ondernemer wat wils. De terreinen liggen verspreid door de gehele gemeente.

De bedrijventerreinen

We hebben al onze bedrijventerreinen op de kaart gezet. Bekijk de kaart via de knop hieronder. Op de groene bedrijventerreinen is nog ruimte voor nieuwe bedrijven.

Keurmerk Veilig Ondernemen

Eén van de resultaten van de goede samenwerking is het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen. Een keurmerk waarmee we gezamenlijk van bedrijventerreinen een veilige omgeving willen maken. De gemeente denkt graag mee in deze samenwerking. Bedrijventerrein Sewei in Joure heeft dit keurmerk ontvangen en kunnen behouden.

Verkoop bedrijfskavels Woudfennen III

Bent u ondernemer en op zoek naar een bouwkavel op een bedrijventerrein? Deze bedrijfskavels worden vaak door de gemeente uitgegeven. De beschikbare kavels vindt u in het digitale inschrijfformulier.

Bouwrijpe bedrijfskavels De Woudfennen III te Joure

Op bedrijventerrein De Woudfennen III zijn nog een beperkt aantal bouwrijpe bedrijfskavel beschikbaar. Bekijk beschikbare kavels.

Inschrijven bedrijfskavel De Woudfennen III te Joure

U kunt zich digitaal inschrijven voor één van de beschikbare kavels op bedrijventerrein De Woudfennen III.

Verkoopvoorwaarden

De bedrijvigheid op bedrijventerrein De Woudfennen III moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Bekijk de voorwaarden op de website van Officiële bekendmakingen.

Verkoop bedrijfskavels Slotmolen

We zijn voornemens om twee bedrijfskavels op bedrijventerrein de Slotmolen te Sint Nicolaasga te verkopen.

U kunt zich digitaal inschrijven voor één van de beschikbare kavels op bedrijventerrein Slotmolen.
Bekijk beschikbare kavels.

Indicatief zijn percelen ingetekend. De te verkopen percelen liggen nog niet vast. In overleg met u kunnen we de grootte van het perceel vaststellen.

Bouwrijpe bedrijfskavels De Ekers in Joure

Op bedrijventerrein de Ekers zijn nog een beperkt aantal bouwrijpe bedrijfskavel beschikbaar. Bekijk beschikbare kavels.

Inschrijven bedrijfskavel De Ekers te Joure

U kunt zich vanaf 15 februari 2024 tot en met 1 april 2024 digitaal inschrijven voor één van de beschikbare kavels op bedrijventerrein de Ekers.

Verkoopvoorwaarden

De bedrijvigheid op bedrijventerrein De Ekers moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Bekijk de voorwaarden op de website van Officiële bekendmakingen.

Op bedrijvenpark De Woudfennen zijn nog voldoende mogelijkheden voor nieuwe bedrijven met een hoogwaardige uitstraling.

Indicatief zijn percelen ingetekend. De te verkopen percelen liggen nog niet vast. In overleg met u kunnen we de grootte van het perceel vaststellen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze bedrijvencontactfunctionarissen.

Verkoopprijzen

De verkoopprijzen voor het terrein zijn vastgesteld door de gemeenteraad.

Type kavel Prijs
Zichtlocatie langs de snelweg € 95 per m2 (excl. btw)
Middenterrein € 70 per m2 (excl. btw)

Op bedrijvenpark De Woudfennen zijn beperkt inpandige bedrijfswoningen toegestaan. Hiervoor geldt een eenmalige toeslag van € 40.000.

Op bedrijventerrein Slotmolen zijn nog mogelijkheden voor nieuwe bedrijven.

Indicatief zijn percelen ingetekend. De te verkopen percelen liggen nog niet vast. In overleg met u kunnen we de grootte van het perceel vaststellen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze bedrijvencontactfunctionarissen.

Verkoopprijzen

De prijs voor kavels op bedrijventerrein Slotmolen varieert van € 65,00 tot € 72,50 per m2 excl. btw. De verkoopprijzen voor het terrein zijn vastgesteld door de gemeenteraad.

Beperkte inpandige bedrijfswoningen toegestaan

Op bedrijventerrein Slotmolen zijn beperkt inpandige bedrijfswoningen toegestaan. Hiervoor geldt een eenmalige toeslag van € 35.000.