Kindvoorzieningen

Voor uw kinderen

Sam& voor alle kinderen

Iedere ouder wil het beste voor zijn of haar kinderen. Ook als er weinig geld is. Ouders van kinderen van 4 tot en met 17 jaar kunnen via samenvoorallekinderen.nl een aanvraag doen voor sport- cultuur, een verjaardagsbox, schoolspullen of bijvoorbeeld zwemles. Zodat ook uw kind meedoen met leeftijdsgenoten.

Voor kinderen die ver moeten reizen naar school

Heeft u schoolgaande kinderen die meer dan 13 kilometer van school af wonen? Zijn zij jonger dan 18 jaar? En is er geen school dichter bij huis? Dan kunt u recht hebben op een Meedoenpas voor uw kind. Met deze pas kan uw kind in Friesland gratis reizen, met de bus van Arriva.

Eigen bijdrage

Per Meedoenpas schoolgaande kinderen betaalt u maandelijks een eigen bijdrage van € 20. Dit bedrag wordt maandelijks bij u in rekening gebracht. Vul het aanvraagformulier Meedoen pas schoolgaande kinderen in en stuur deze op naar:

Gemeente De Fryske Marren
t.a.v. cluster zorg
Postbus 101
8500 AC Joure  

E-mail: zorg@defryskemarren.nl

Heeft u vragen?

We hebben de veelgestelde vragen over de minimaregeling hieronder voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op via 14 05 14 (geen kengetal) vul ons contactformulier in.