Gerrie Bergsma-Wagenaar

Graag wil ik mij aan jullie voorstellen. Jullie, die het voornemen hebben om te gaan trouwen in onze prachtige gemeente. Zelf ben ik al bijna 50 jaar getrouwd en we hebben 2 kinderen. Een zoon en een dochter, allebei ook getrouwd (zelf gedaan)!

We zijn de gelukkige Pake en Beppe van 4 schitterende kleinkinderen. Ons grootste geluk! Vroeger was ik kapster, 15 jaar heb ik dit prachtige creatieve vak beoefend. Het verraad ook wel dat ik graag met mensen om ga. Mijn hobby’s zijn: natuurlijk eerst de kleinkinderen, het “trouwen”, cryptogrammen oplossen en zonvakanties! We zijn pas verhuisd van de boerderij naar een bungalow. Aangepast voor het “ouder” worden. Vanaf 2001 ben ik als BABS werkzaam en ik vind het fantastisch om te doen. Om als getuige bij jullie mooiste dag te mogen zijn, is een voorrecht. Mijn levensovertuiging is dan ook dat ik het GELUK van mensen voorop stel in het leven. Of het nu man en vrouw zijn of twee mannen of twee vrouwen! Het is een uitdaging om een speech te maken waaraan jullie met heel veel goede gevoelens terug denken. Ik wil graag een aandeel zijn in die gevoelens.

Een paar weken voor jullie trouwdag nodig ik jullie uit voor een gesprek onder 6 ogen, als jullie in de buurt wonen kom ik graag bij jullie thuis. Mijn prioriteit is: de wensen van het bruidspaar! Ik voldoe daar graag aan. Ook steek ik altijd ter verhoging van de sfeer de bruidskaars aan en trek met een goed gevoel mijn toga aan! Ik ben alle dagen van de week inzetbaar, dus ook op zondag. Indien gewenst spreek ik jullie toe in het Nederlands en Fries en een touch Engels of Duits.