Sport- en Cultureel Centrum De Hege Fonnen

Het Sport- en Cultureel Centrum (SCC) De Hege Fonnen is een groot complex met maar liefst twee sporthallen. Eén van deze sporthallen kan ingericht worden als theaterzaal. Daarnaast kunt u diverse bijzalen reserveren, zoals een grote en een kleine zaal, een danszaal en twee vergaderruimtes.

Adres:

Betelgeuze 2
8531 MV Lemmer

De algemene openingstijden van De Hege Fonnen zijn van 08.00 tot 23.00 uur.

SCC De Hege Fonnen is geschikt voor o.a.:

De sporthallen zijn zeer geschikt voor evenementen met veel deelnemers en bezoekers. In de sporthallen vinden regelmatig grote (sport)evenementen, toernooien, competities en theatervoorstellingen plaats.

Overige informatie:

Standaard aanwezig in de sporthallen zijn: een ringenstel, klimrek en klimtouw, zaalvoetbaldoelen, (school)baskets, volleybalnetten, badmintonnetten en materiaal voor gymnastiek.

Verder beschikt De Hege Fonnen over:

Maak een reservering

Wilt u een sporthal of bijzaal in SCC De Hege Fonnen reserveren? Dan kunt u dit via ons online reserveringssysteem regelen. U kunt de sporthallen en de bijzalen reserveren van maandag tot en met zondag. Bekijk de tarieven.

Heeft u vragen?

Voor meer informatie en eenmalige reserveringen kunt u bellen met de beheerders. U vindt ze in SCC De Hege Fonnen in Lemmer. Ze zijn te bereiken via telefoonnummer 0514 – 564 100. Of stel uw vraag via ons contactformulier.