Hoorzitting commissie van advies voor de bezwaarschriften

Dit nieuwsbericht is verlopen.
13 mei 2024

Op woensdagavond 15 mei is er een openbare hoorzitting van de bezwarencommissie waarbij bezwaarschriften zullen worden behandeld inzake het besluit van burgemeester en wethouders met betrekking tot:

  • het opleggen van een last onder dwangsom met betrekking tot een recreatiewoning te Rohel, aanvang 19.00 uur;
  • het verlenen van vergunning voor het realiseren van een rioolwaterpersleiding te Joure op o.a. het perceel van bezwaarmaker, aanvang 19.45 uur;
  • een verzoek tot handhaving gericht op een aantal activiteiten die plaatsvinden op een adres te Scharsterbrug; aanvang 20.30 uur.

Belangstellenden kunnen de hoorzitting bijwonen (locatie: Party-/Zalencentrum ’t Haske, Vegelinsweg 20 te Joure). Het kan zijn dat een bezwaarschrift alsnog is ingetrokken, dat de aanvangstijd van de hoorzitting op verzoek van belanghebbenden is gewijzigd of dat een bezwaarschrift op verzoek van belanghebbenden achter gesloten deuren wordt behandeld.

Dag van de hoorzitting

Het is, wanneer u een hoorzitting wilt bijwonen, verstandig op de dag van de hoorzitting contact op te nemen met het secretariaat van de bezwarencommissie (telefoonnummer 14 05 14) over eventuele wijzigingen.

Het laatste nieuws