Toeristische bewegwijzering

Toeristische bewegwijzering verbetert de herkenbaarheid en vindbaarheid van de toeristische en recreatieve locaties. Toeristische en recreatieve ondernemers die gevestigd zijn in het buitengebied kunnen, op eigen kosten, in aanmerking komen voor toeristische bewegwijzering. Om een wildgroei aan toeristische bewegwijzeringsborden te voorkomen en onderhoud te waarborgen heeft gemeente De Fryske Marren een aanvraagprocedure ingericht.

Aanvragen nieuwe bewegwijzeringsborden

Voor het plaatsen van een nieuw verwijzingsbord doet u een aanvraag bij Revis Bewegwijzering of Folkersma Routing en Sign. Deze gespecialiseerde bedrijven kunnen u een aantal opties bieden om de bebording te realiseren. Na uw opdracht neemt het door u gekozen bedrijf uw aanvraag in behandeling en neemt contact op met gemeente De Fryske Marren.

REVIS Bewegwijzering

Website: revis-bewegwijzering.nl
E-mail: info@revis-bewegwijzering.nl
Telefoonnummer: 0413 – 379 633

Folkersma Routing en Sign in Marum

Website: www.folkersma.nl
E-mail: info@folkersma.nl
Telefoonnummer: 0594 – 643 410

Op de bewegwijzeringsborden komt de naam van uw onderneming en het, daarbij behorende, pictogram. Het door u gekozen bedrijf verzorgt in samenwerking met de gemeente de plaatsing, onderhoud en de vervanging bij schade en diefstal.