Deze pagina is verlopen.

Stagiair communicatie/content creator

Weet jij alles van social media, websites en andere online kanalen? Volg je alle online ontwikkelingen op de voet? Barst jij van de creativiteit? Kun jij mooie foto’s en video’s maken? Dan zijn we op zoek naar jou! De Fryske Marren zoekt een creatieve en gemotiveerde stagiair om ons communicatie team te ondersteunen.

Tijdens jouw stage ondersteun je onze adviseur online. Dit betekent dat jij aan de slag gaat met onze online uitingen. Denk aan een mooi bericht op Twitter, een leuke foto of video voor Instagram en een pakkend bericht voor Facebook. Daarnaast zorg je ervoor dat ons online intranet Dieuwke actueel is. Bovendien ga je aan de slag met video: van het schrijven van een script, het bedenken van nieuwe formats tot het zelf filmen en monteren.

Genoeg mogelijkheden dus om meer te leren over communicatie en social media. En nog liever hebben we dat jij ook ons iets gaat leren over het gebruik en de aanpak van onze online communicatie en ook zelf nieuwe ideeën durft te opperen.

We zoeken iemand die creatief en zelfstandig is, maar ook goed kan samenwerken. Je hebt een proactieve houding en gaat zorgvuldig te werk. Daarnaast ben je sociaal vaardig en weet je op een professionele manier met de medewerkers om te gaan.

Als stagiair bij De Fryske Marren krijg je de kans om werkervaring op te doen bij een gemeente en je kennis in de praktijk te brengen. Je wordt begeleid door een communicatieadviseur en je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van communicatie. Wij bieden jou een stagevergoeding van € 350,- per maand voor 36 uur in de week (en bij minder uren naar rato).

Kortom: ben jij een gemotiveerde stagiair die ons communicatie team wil versterken?

Solliciteer dan zo snel mogelijk door je cv en een korte motivatie op te sturen naar communicatie@defryskemarren.nl en wie weet ben jij straks onderdeel van ons team!

Sollicitaties moeten uiterlijk 03-06-2024 binnen zijn.