Ten zuiden van Balk ligt de ontwikkellocatie Boslust. Het gebied bestaat uit twee delen: Boslust Noordoost en Boslust Noordwest. Boslust Noordoost wordt binnenkort ontwikkeld. Over dit gebied gaat deze pagina. Boslust Zuidwest wordt mogelijk later in de tijd ontwikkeld.

Boslust-Noordoost

In het gebied Boslust-Noordoost worden door de gemeente 7 bouwkavels uitgegeven. Inschrijven op kavels is nu nog niet mogelijk. Deze pagina is in deze fase vooral bedoeld om aanwonenden te informeren over de plannen. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de kaveluitgifte, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief via www.defryskemarren.nl/wonen.

Bouwrijp maken

Nog dit jaar wil de gemeente de locatie bouwrijp maken en de kavels uitgeven. Voordat het zover is kunnen aanwonenden nog reageren op de plannen voor het bouwrijp maken. Wellicht heeft de gemeente zaken over het hoofd gezien of zijn er andere aandachtspunten. Wij horen dat graag.

Reageren

Bezwaar tegen het bebouwen van de locatie is niet mogelijk. Het bestemmingsplan is onherroepelijk. Wel kunt u reageren als vragen of opmerkingen heeft n.a.v. de bouwrijp-tekening tot 17 juli 2020. Dit kan door een e-mail te sturen t.a.v. de heer Marcus Noordmans aan info@defryskemarren.nl. Voor meer informatie kunt bellen met telefoonnummer 14 05 14.